2019. április 1, Hétfő
Családi kvízcsata Debrecenben!

Családok három közösségi játékban tehették próbára ügyességüket és tudásukat a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 2019. március 31-én, 15.00 órától az Ifjúsági Házban rendezett társasjáték délutánján. Gyerek, szülő, nagyszülő is aktív részese volt a Debrecenhez kapcsolódó, debreceni tematikára épülő feladatoknak.

2019. március 31, Vasárnap
Méltósággal a családban

Női méltóság és egészségügy, továbbá társadalmi kapcsolatok szerepe és megerősítése témájú szekcióbeszélgetéseken vett részt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület képviseletében Porkoláb Gyöngyi elnök, a XIII. Családok Világkongresszusán, Veronában március 29-31. között.

2019. március 27, Szerda
KINCS a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület munkatársai örömmel vettek részt március 27-én, a Debreceni Egyetemen megrendezett Tudomány a családbarát szemlélet formálásában című konferencián, ahol ünnepélyes keretek között írták alá az új neveléstudományi kutatóközpont létrehozását tartalmazó megállapodást.

2019. március 27, Szerda
Jubilál a Cselekvő Alkotó Közösség

Egy éves lett a CSAK Design, szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek!Szeretettel várunk mindenkit a CSAK Design első szülinapi vásárán, április 7-én a Debreceni Egyetem Díszudvarán.A kezdeményezést a Debreceni Kőr Dáma Egyesület karolta fel, a CSAK design elnevezés tartalmában jól kapcsolódik a 2016-ban indított CSAK egy nő?! című programhoz ( Család-Anya-Karrier), mint cselekvő, alkotó, közösségi projekt. Pezsgős koccintás, tortavágás, a fenntartható designhoz kapcsolódó programok és workshopok várják ünnepi alkalmunkon a designkedvelő közönséget egy olyan közösségbe, ahol a tervezők és a vásárlók között tartalmas párbeszéd alakul ki tudatos fogyasztásról, fenntartható designról, és helyi értékekről. Szeretnénk, ha minél többen ünnepelnének velünk ezen a jeles napon és kapcsolódnának be ebbe a diskurzusba.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP