2019. március 27, Szerda
Férfiak on board

A férfiak felelősségvállalásáról, az önfeláldozás-elköteleződés-hitbéli erőforrásokról, a férfivá válás útvesztőiről is mesélt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a CSAK1est március 25-i rendezvényén a Nagyerdei Víztorony H2O galériájában.

2019. március 4, Hétfő
Ártó szándékkal hozzák rossz hírbe politikai erők a Debreceni Kőr Dáma Egyesületet

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület évtizedes múlttal a háta mögött, a közvélemény előtt is nyílt közhasznú, politikamentes, jószolgálati tevékenységet végez országszerte, így Debrecenben is. Hétfőn két párt, a Jobbik és a Demokratikus Koalíció politikusa támadta meg Debrecenben az egyesületet és annak vezetőjét, Porkoláb Gyöngyit. A Debreceni Kőr Dáma Egyesület tájékoztatja a közvéleményt: a pártok által emlegetett civil eseményt az egyesület az Egyszülős Központ rendezvénysorozatába illeszkedően, egyetlen fillérnyi állami támogatás nélkül rendezte meg. Az ezzel ellentétes beállítások alaptalanok, mások bemocskolására alkalmas politikai támadások.

2019. március 1, Péntek
A mai nap margójára

A sajtóban megjelentekkel kapcsolatban a Debreceni Kőr Dáma Egyesület az alábbi kiegészítést teszi. A Debreceni Kőr Dáma Egyesület említett programjai saját forrásból valósultak meg az Egyszülős Központ szakmai partnereként. Velük semmilyen szerződéses kapcsolatban nem állunk, így cáfoljuk a hírben leírtakat, miszerint állami támogatásból valósult volna meg egyesületünk szervezésében az Egyszülős központ által meghirdetett Kapcsolj ki című program két eseménye. Az esemény összefoglalóját itt olvashatja:http://www.kordama.hu/lesz-folytatas-generaciok-tarsasjateka-tarsas-est-cikk

2019. február 27, Szerda
Innováció, smart food, kutatás, újrakezdés, művészet ritmusban!

Innováció, smart food, kutatás, újrakezdés, művészet ritmusban! Köszönjük a tegnap este gondolatait, történeteit, ajánlásait a "Bélyegművészet és ritmus kenyér" című interaktív CSAK egy est rendezvényünkön.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP