2019. február 26, Kedd
AKADÁLYMENTES TÁRSASJÁTÉK A LÁTÁSSÉRÜLTEKNEK!

A 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület CSAK 1est programjának keretén belül ezúttal egy Láthatatlan színházi előadást kínált az érdeklődőknek: Janikovszky Éva – A lemez két oldala című művét vitte színre teljes sötétségben Kovács Vanda és Horváth Lili.

2019. február 23, Szombat
Lesz folytatás! Generációk társasjátéka - Társas est

Idén februárban a Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozott az Egyszülős Központ által szervezett és támogatott KAPCSOLJ KI Programsorozathoz.

2019. február 22, Péntek
CS.A.K. 1 EST?! HORVÁTH LILIVEL ÉS KOVÁCS VANDÁVAL

Láthatatlan képzeletszínházi előadást szervez a Debreceni Kőr Dáma Egyesület és Látássérültek Észak-alföldi Regionális Egyesülete.

2019. február 19, Kedd
PromoBox az első pillanattól...

PromoBox az első pillanattól...A PromoBox 2010 óta folytat informáló, segítő tevékenységet a magyar családok körében. Legnépszerűbb kezdeményezésük az a meglepetésekben gazdag BabaCsomag, amelyet Magyarország valamennyi kórházának szülészeti osztályán átvehetnek az Édesanyák gyermekük születése alkalmából.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP