2019. január 17.
Nemzetközi úton a Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Az idén 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület számos értékes és izgalmas programmal ünnepli fennállásának két évtizedét; kibővítette többek között Csak1est programsorozatát, így a színházi előadásokon túl sokakat foglalkoztató közéleti, gazdasági és kulturális témákat is megvitat újszerű estjének keretein belül. "Az elmúlt 20 évben sokrétű, számos európai uniós országon átívelő, jól működő kapcsolatrendszert építettünk ki, ezért döntöttünk úgy, hogy idén már nemzetközi szemléletű, nemzetközi porondon tevékenykedő szakembereket is meghívunk estjeinkre." - fogalmazott Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke. Az évnyitó koccintás a Márton pincészet CSAKTállya borcsaládjának támogatásával valósult meg.

2019. január 17.
Csak1 est bemutatja: Interaktív beszélgetés Öreg Jánossal, a Debreceni Nemzetközi Iskola igazgatójával

Évnyitó koccintással egybekötött interaktív beszélgetés a Debreceni Kőr Dáma Egyesület szervezésében.Vendégelőadó: Öreg János, a Debreceni Nemzetközi Iskola igazgatója

2018. december 1.
Lezárult az idei Nemcsak álom! Te is lehetsz példakép! középiskolai roadshow-sorozat

8 állomást tudhat már maga mögött az áprilisban indított pályaorientációs középiskolai roadshow-sorozat. Jövőre megújult tartalommal és formában folytatja az interaktív beszélgetéseket a Debreceni Kőr Dáma Egyesület!

2018. december 1.
Jótékonysági Adventi Vásár a Millenárison!

Nagy érdeklődés övezte a Debreceni Kőr Dáma Egyesület standját a FICSAK Adventi Jótékonysági Vásárán!

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP