2018. november 12.
Karitatív szerepben a Debreceni Kőr Dáma Egyesület

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozik a BAGE Egyesület csokigyűjtő akciójához!

2018. október 18.
Nemcsak álom! Te is lehetsz példakép! - folytatódik a középiskolai roadshow-sorozat

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület szervezésében folytatódik az a középiskolai roadshow-sorozat, amelynek célja a családi élet szerepének, a családban történő egyéni és társadalmi fejlődésnek a hangsúlyozása, a családi életre nevelés, valamint a helyes pályaorientáció.

2018. október 17, Szerda
CS.A.K 1 est?!

Mészáros Tibor és Szalontay Tünde jóvoltából rendkívül szórakoztató képzeletszínházi előadásnak lehettek részesei azok, akik ellátogattak a Debreceni Kőr Dáma Egyesület által szervezett Csak1 estre, a Lovardába október 17-én.

2018. október 17.
Új kihívások előtt a debreceni munkaerő-piac és kreatívipar!

Óriási lendülettel fejlődik a debreceni munkaerő-piac; számos nagyvállalat települ a cívisvárosba, ami több ezer új munkahely megteremtését eredményezi. A munkaerő-piaci változások a város és a régió munkáltatóit és munkavállalóit egyaránt nagy kihívások elé állítják. Hogyan tudunk felkészülni a megváltozott és folyamatosan változó munkaerő-piaci trendekre? Fiatal pályakezdőként, kisgyermekes édesanyaként vagy gyermekünket egyedül nevelő szülőként hogyan tudunk lépést tartani a változásokkal? Ezekre a kérdésekre fókuszált a közel 20 éve fennálló Debreceni Kőr Dáma Egyesület 2018. október 17-i CS.A.K. egy nő?! szimpóziuma.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP