2018. augusztus 19.
III. CSAK dizájn vásár Debrecenben!

Nemrég indult, de már a 3. állomásához érkezett a CSAK dizájn vásár. Ezentúl a Debreceni Egyetem Díszudvarában találkozhatnak a kreatív alkotókkal az érdeklődők.

2018. augusztus 18.
Állami gondozottakat is támogat a Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Csaknem háromszázan vettek részt Debrecenben a volt állami gondozottak találkozóján 2018. augusztus 18-án. A rendezvényen hasonló sorsú felnőttek és gyerekek gyűltek össze. A Debreceni Kőr Dáma Egyesület évek óta támogatja a Bihari Állami Gondozottak Egyesületét.

2018. július 27.
Továbbra is Porkoláb Gyöngyi a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke

"Nagyon köszönöm azt az eddigi és a megelőlegezett bizalmat is, amellyel az elmúlt években támogattatok és újra megválasztottatok az egyesület elnökének. A következő 3 évre szóló megbízásom új lendülettel, tervekkel és izgalmas programokkal veszi kezdetét" - fogalmazott a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke, Porkoláb Gyöngyi.

2018. június 17.
Debütált a Csak 1est Berettyóújfaluban!

Csak 1est címmel, rendhagyó színházi előadást indított a Debreceni Kőr Dáma Egyesület.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP