2018. május 18.
3. állomásához érkezett a Nemcsak álom! Te is lehetsz példakép! c. roadshow

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület közelmúltban indított beszélgetés-sorozata a Szent László Görögkatolikus Gimnázium, Egészségügyi Szakgimnázium és Szakközépiskolába látogatott el a nyári szünet előtt, május 18-án.

2018. május 16.
Aktív tagok, izgalmas szakmai programok

Közgyűlést tartott a Debreceni Kőr Dáma Egyesület

2018. április 22, Vasárnap
CS.A.K. Design

A CSAK Design egy fontos mérföldkő a debreceni design-kedvelő közönség és a debreceni dizájnerek életében. Egy olyan összefogás és rendezvénysorozat veszi kezdetét április 22-én, ahol helyi iparművészek és tervezők kapnak bemutatkozásra lehetőséget. Az Európa számos nagyvárosában működő kezdeményezések mintájára most Debrecen is csatlakozik ehhez a progresszív áramlathoz.

2018. április 22.
CS.A.K. Design

Vidéken elsőként Debrecenből indult el az a helyi iparművészeket és tervezőket tömörítő progresszív kezdeményezés, amely kéthavonta vásár formájában mutatja meg a legújabb dizájn trendeket, legfrissebb dizájn termékeket. Legyen szó üvegről, fémről, kerámiáról vagy épp újrahasznosított textilről: a CSAK dizájnon minden hagyományos és formabontó megoldás helyet kap!

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP