2018. április 20.
Nem CS.A.K. álom! Te is lehetsz példakép!

Második állomásához érkezett a középiskolai roadshow! Ezúttal a Kis Könyves Éj Keretein belül került sor az beszélgetésre.

2018. április 6, Péntek
Nem CS.A.K. álom! Te is lehetsz példakép!

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület szervezésében útjára indult a középiskolai roadshow, Nem csak álom! Te is lehetsz példakép! címmel. Család és karriertervezés, Férfi-női szerepek témakörben első helyszín a debreceni Kós Károly Művészeti Szakgimnázium és Kollégium volt 2018. április 6-án.

2017. december 3, Vasárnap
Családszervezetek II. Jótékonysági Adventi Vására

Idén már második alkalommal kerül megrendezésre a Családszervezetek II. Adventi Jótékonysági Vására, ahol a Debreceni Kőr Dáma Egyesület és képviselteti magát. Számos értékes felajánlással készülünk: Faludi Gabi kézműves ékszerei, Kopócs Évi dizájn termékei, kézműves szappanok, kerámiák is megtalálhatók majd a standunkon. A 2017-es vásár célja a koraszülött kisbabák támogatása. Várunk mindenkit szeretettel!

2017. október 12, Csütörtök
"A kihívások új női szerepeket kívánnak!" - IV. CSAK egy nő konferencia

http://csakegyno.hu/konferencia_2017oktober/

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP