2019. február 10, Vasárnap
Egyedülálló digitalizált közösségi főzés Debrecenben!

Recept internetről vagy szakácskönyvből? Nagyanyáink írott főzési tippjeit használjuk még manapság, amikor már minden információ elérhető digitalizált formában? Van-e különbség a papíralapú és az online ételkészítési trükkök között? Ezekre az izgalmas kérdésekre kereste a választ az idén 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy közösségi főzés során, 2019. február 10-én a Séfakadémián, ahová nagyszülőket, szülőket, gyerekeket vártak egy közös vasárnapi ebéd elkészítésére.

2019. február 10.
DIGITALIZÁLT KÖZÖSSÉGI FŐZÉS A DEBRECENI SÉFAKADÉMIÁN

A húszéves Debreceni Kőr Dáma Egyesület a Biztonságos Internet Napja alkalmából egy országos programsorozathoz csatlakozva, digitalizált közösségi főzést szervez 2019. február 10-én debreceni SéfAkadémián.

2019. január 27.
Félezer állami gondozott gyermeket röpített a magasba Debrecen óriáskereke

Közel 500 állami gondozott gyermeknek szerzett örömteli perceket 2019. január 27-én Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamint debreceni vállalatok és intézmények széleskörű összefogásával a Bihari Állami Gondozottak Egyesülete és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület. Bár az utóbbi években a munkaerő-piaci, kreatívipari és családi tematikájú programokra fókuszált a Debreceni Kőr Dáma Egyesület, a karitatív szerepvállalást sem hanyagolja el: közel 6 éve szorosan együttműködik a Bihari Állami Gondozottak Egyesületével (BAGE). Ezúttal a Debrecen főterén felállított óriáskerékre ülhetett föl több száz állami gondozott gyermek - a közösségi karitatív programot dr. Papp László, Debrecen polgármestere nyitotta meg.

2019. január 17.
Nemzetközi úton a Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Az idén 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület számos értékes és izgalmas programmal ünnepli fennállásának két évtizedét; kibővítette többek között Csak1est programsorozatát, így a színházi előadásokon túl sokakat foglalkoztató közéleti, gazdasági és kulturális témákat is megvitat újszerű estjének keretein belül. "Az elmúlt 20 évben sokrétű, számos európai uniós országon átívelő, jól működő kapcsolatrendszert építettünk ki, ezért döntöttünk úgy, hogy idén már nemzetközi szemléletű, nemzetközi porondon tevékenykedő szakembereket is meghívunk estjeinkre." - fogalmazott Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke. Az évnyitó koccintás a Márton pincészet CSAKTállya borcsaládjának támogatásával valósult meg.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

Programjaink főtámogatói: Szerencsejáték Zrt és Xanga

TOP