2019. április 4, Csütörtök
1-től 20-ig a cselekvés, alkotás, közösségépítés útján!

Éppen egy évvel ezelőtt indult útjára a CSAK Design kezdeményezés és 20 éves fennállását ünnepli idén a Debreceni Kőr Dáma Egyesület. A Magyarországon egyedülálló kulturális, kreatívipari, karitatív és társadalmi tevékenységet végző civil szervezet elmúlt két évtizedben szervezett eseményein több száz izgalmas témáról csaknem 200 meghívott pódiumvendéggel folytatott párbeszédet. Félezer női szakember segítette az egyesületet az induláskor kitűzött célok megvalósításában. Azt, hogy mennyire van létjogosultsága egy ilyen szerveződésnek, mi sem mutatja jobban, mint az, hogy a közelmúltban szervezett, veronai Családok XIII. Világkongresszusának – amelyen Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke is részt vett - témái között is szerepeltek ezek a fő célkitűzések.

2019. április 1, Hétfő
Családi kvízcsata Debrecenben!

Családok három közösségi játékban tehették próbára ügyességüket és tudásukat a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 2019. március 31-én, 15.00 órától az Ifjúsági Házban rendezett társasjáték délutánján. Gyerek, szülő, nagyszülő is aktív részese volt a Debrecenhez kapcsolódó, debreceni tematikára épülő feladatoknak.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP