2019. június 2.
Tenger és nyár a IX. CSAK Design vásáron!

A nyár és a vizek jegyében rendeztük június 2-án a Debreceni Kőr Dáma Egyesület égisze alatt szerveződő IX. CSAK Design vásárt a Debreceni Egyetem Díszudvarán. Nyári színek, izgalmas formák, trendi megjelenés jellemezte az alkotók kollekcióit.A Természettár is ott volt ezen a napon, kreatív kirakókkal, interaktív játékokkal és a tenger élővilágát bemutató vándorkiállítással színesítették a programot. Aki ellátogatott a vásárra, még a debreceni slam poetry életbe is betekintést nyerhetett! Szeptemberben jövünk a X. vásárral!

2019. május 6.
Játék akadályok nélkül!

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület és az FAG Schaffler Magyarország Kft. több mint negyedmillió forint összegű támogatásából vásárolt akadálymentes társasjátékokat; vak ping-pong asztalt, beszélő darts-okat a Látássérültek Észak-Alföldi Regionális Egyesülete részére, az esélyegyenlőség napja alkalmából. Tíz éve május 5-én világszerte az esélyegyenlőség napját ünneplik. Ennek apropóján 2019. május 6-án délelőtt az Ifjúsági Házban látássérült és látó személyek játszhattak közösen akadálymentes társasjátékokkal Debrecenben.

2019. április 12, Péntek
Búcsú Prof. Dr. Oláh Évától

Emberileg és szakmailag is elismert tagjától búcsúzik a Debreceni Kőr Dáma Egyesület. Prof. Dr. Oláh Éva, a gyermekgyógyászat kiemelkedő képviselője, a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának volt igazgatója életének 76. évében hunyt el. http://www.porkolabgyongyi.hu/blog?id=20190411002245

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP