2019. március 31, Vasárnap
Méltósággal a családban

Női méltóság és egészségügy, továbbá társadalmi kapcsolatok szerepe és megerősítése témájú szekcióbeszélgetéseken vett részt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület képviseletében Porkoláb Gyöngyi elnök, a XIII. Családok Világkongresszusán, Veronában március 29-31. között.

2019. március 27, Szerda
KINCS a Debreceni Egyetemen

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület munkatársai örömmel vettek részt március 27-én, a Debreceni Egyetemen megrendezett Tudomány a családbarát szemlélet formálásában című konferencián, ahol ünnepélyes keretek között írták alá az új neveléstudományi kutatóközpont létrehozását tartalmazó megállapodást.

2019. március 27, Szerda
Jubilál a Cselekvő Alkotó Közösség

Egy éves lett a CSAK Design, szeretnénk, ha velünk ünnepelnétek!Szeretettel várunk mindenkit a CSAK Design első szülinapi vásárán, április 7-én a Debreceni Egyetem Díszudvarán.A kezdeményezést a Debreceni Kőr Dáma Egyesület karolta fel, a CSAK design elnevezés tartalmában jól kapcsolódik a 2016-ban indított CSAK egy nő?! című programhoz ( Család-Anya-Karrier), mint cselekvő, alkotó, közösségi projekt. Pezsgős koccintás, tortavágás, a fenntartható designhoz kapcsolódó programok és workshopok várják ünnepi alkalmunkon a designkedvelő közönséget egy olyan közösségbe, ahol a tervezők és a vásárlók között tartalmas párbeszéd alakul ki tudatos fogyasztásról, fenntartható designról, és helyi értékekről. Szeretnénk, ha minél többen ünnepelnének velünk ezen a jeles napon és kapcsolódnának be ebbe a diskurzusba.

2019. március 27, Szerda
Férfiak on board

A férfiak felelősségvállalásáról, az önfeláldozás-elköteleződés-hitbéli erőforrásokról, a férfivá válás útvesztőiről is mesélt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a CSAK1est március 25-i rendezvényén a Nagyerdei Víztorony H2O galériájában.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP