2015. január 29, Csütörtök
Női karrier, a láthatatlan munka értéke...

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület vendégeként köszöntötte Roboz Zsóka pszichológus, mediátort. A tapasztalt szakember a Forgács Intézet kiemelt tanácsadójaként a szülés, születés, család témakörben főként terapeutaként és mediátorként működik közre. A családias hangulatú beszélgetés keretében útmutatót kaptunk ahhoz, hogy a mindennapok sűrű feladathalmazában, a sokféle szerepben való megfelelés mellett, hogyan tudjuk szakmai-emberi életünket kiteljesíteni, a mentális jóllétet megélni. Az esten részt vettek a Méltóság Mezeje programban résztvevő debreceni intézmények tanárai.Köszönjük.

2015. január 1, Csütörtök
Jókívánság 2015-re

"Új év Istene, tarts meg/ Magamnak/ S tarts meg mindenkit/ A réginek/ Ha lehet:Boldog új évet kívánok."(Ady Endre)

2014. december 25, Csütörtök
Boldog karácsonyt!

az álmot amit lát a kisgyerek/ a hajót amely zátony fele fut/ a félelmébe horgonyzott falut/ botló beszédünk sápadó reményünk/ a jót a rosszat amit meg kell érnünk/ áldd meg Isten karácsonyoddal

2014. december 21, Vasárnap
Ha valaki szeret, nem vagy egyedül...

Karácsonyra készülődve, kellemes hangulatú este töltöttek együtt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjai. A tagok az elmúlt évek eseményeiről, vendégeiről nosztalgiázva, megünnepelték az egyesület fennállásának 15 éves évfordulóját is.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP