Debreceni Kőr Dáma Egyesület

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy, csak nőkből álló szalon jellegű civil szervezet, amely a nők erejét, elszántságát, kitartását, empatikus készségét összekovácsolva értékközvetítő szerepet vállal Debrecen kulturális és társadalmi életében.

Bátraké a világ- Szín Tér verseny az állami gondozásban élőknek

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete idén negyedik alkalommal rendezte meg a Szín-Tér elnevezésű tehetségkutató versenyt.

"Derűs zuhanás..." - Olt Tamás Absinth

„Derűs zuhanásban volt része tegnap este a Csokonai Színházban megrendezett Absinth előadás közben a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjainak. A darabot a színház kiváló tehetséget, Olt Tamás rendezte.

A stílusos nő ma

„A stílusos nő ma” címmel tartott előadást Schiffer Miklós divatszakértő, üzletember a Debreceni Kőr Dáma Egyesület rendezvényén.

V. Nárcisz Futófesztivál

A Magyar Hospice Alapítvány Méltóság mezeje programjának egyik kiemelt idei eseménye az V. Nárcisz Futófesztivál. A jubileumi évben az eseményen 32 oktatási intézmény diákjai és pedagógusai vettek részt.

"Sóletes est a debreceni zsidónegyedben"

A Debreceni Zsidó Hitközség meghívásából igazán élménydús estet tölthettek el a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjai.

"Érezd,hogy élsz ott legbelül"- a zene örök az élet örök

Debrecenben immár 5. alkalommal hirdette meg irodalmi pályázatát a Magyar Hospice Alapítvány Méltóság mezeje programja.

A húsvéti sódar titkai

A húsvéti sonkáról való feljegyzésemben, engedelmükkel, Kiskerti urat idézem, aki az én gyermekkoromban az ország legjobb evőjének hírében állott.

"Mindig a csodára vágyom"

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület vendége volt Markó Iván Kossuth-díjas táncművész, koreográfus, balettigazgató.

"Jóízű" est az Ikonban

Az IKON Étterem Debrecen izgalmas gasztronómiai utazásra invitálta a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjait nőnap alkalmából.

A segítő kapcsolat lélektana

Dr. Bugán Antal, a DEOEC Magatartástudományi Intézetének igazgatója, "A segítő kapcsolat lélektana" címmel tartott előadást a Méltóság mezeje program "Érezd, hogy élsz ott legbelül" című előadássorozatának keretein belül Debrecenben a Kölcsey Központban.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Dr. Fábián István előadása közben rengeteg hasznos információval gazdagodhattunk a víz fogyasztása körül kialakult tévhitekről és valódi tudományos kutatásokról.

"Fide,sed cui, vide!"

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület 80. születésnapján köszöntötte Jókai Anna Kossuth-díjas író-és költőnőt.

Partner oldalaink

Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP