Debreceni Kőr Dáma Egyesület

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy, csak nőkből álló szalon jellegű civil szervezet, amely a nők erejét, elszántságát, kitartását, empatikus készségét összekovácsolva értékközvetítő szerepet vállal Debrecen kulturális és társadalmi életében.A pozitív érzelmek szerepe

2012. október 5, Péntek

A Magyar Hospice Alapítvány "Méltóság Mezeje" programja "Érezd, hogy élsz ott legbelül" címmel sorozatának első vendége Prof. Dr. Bagdy Emőke volt, aki "A pozitív érzelmek szerepe az életünkben" címmel tartott előadást a Debreceni Református Kollégium Oratóriumában. A Méltóság Mezeje elnevezésű mentális társadalmi szemléletformáló program üzenete; a gondoskodásra nevelés fontossága, az emberi méltóság megőrzésének hangsúlyozása és gyakorlása egyre több emberhez jut el. A előadáson több mint 300 érdeklődő volt, a Méltóság Mezeje program 14 oktatási intézménye mellett a város oktatási intézményeinek pedagógusai és a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjai is.

Partner oldalaink

Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP