Debreceni Kőr Dáma Egyesület

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy, csak nőkből álló szalon jellegű civil szervezet, amely a nők erejét, elszántságát, kitartását, empatikus készségét összekovácsolva értékközvetítő szerepet vállal Debrecen kulturális és társadalmi életében.A stílusos nő ma

2013. május 16, Csütörtök

… a legnagyobb befolyást, ami csak van a Földön, úgy a jóban mint a rosszban, a nők csendes és észrevétlen hatása gyakorolja…. kezdte „A stílusos nő ma” című előadását Schiffer Miklós divatszakember, üzletember a Debreceni Kőr Dáma Egyesület rendezvényén. A jogi pályát is megjárt, kiváló humorral és férfias kisugárzással rendelkező stílustanácsadó sok hasznos információt osztott meg velünk, miközben végigkalauzolt minket a mai kor divat útvesztőin-és trendjein.


http://www.dehir.hu/eletmod/stilusevangelista-debrecenben-tobb-szint-lazasagot-a-magyarok-ruhataraba/2013/05/16/

Partner oldalaink

Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP