Debreceni Kőr Dáma Egyesület

A Debreceni Kőr Dáma Egyesület egy, csak nőkből álló szalon jellegű civil szervezet, amely a nők erejét, elszántságát, kitartását, empatikus készségét összekovácsolva értékközvetítő szerepet vállal Debrecen kulturális és társadalmi életében.Bátraké a világ- Szín Tér verseny az állami gondozásban élőknek

2013. május 24, Péntek

A Bihari Állami Gondozottak Egyesülete idén negyedik alkalommal rendezte meg a Szín-Tér elnevezésű tehetségkutató versenyt, amelynek célja, hogy a Hajdu-Bihar megyében állami gondoskodásban élő gyermekek, fiatalok különböző művészeti ágakban (tánc, ének, próza) megmutathassák tehetségük, képességeiket. Idén 150 fellépő fiatal mutathatta meg magát. A zsűriben – ahogyan 2009-ben is – részt vett Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr Dáma Egyesület elnöke.
Partner oldalaink

Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP