Bódor Edit a Primások táborában..

2015. november 28, Szombat

Egyesületünk oszlopos tagja Bódor Edit, aki a Főnix Rendezvényszervező Kft. igazgatója, a Prima Primissima Hajdú-Bihar megyei Területi Prima díjátadásán, közművelődés területén különdíjat vehetett át a Kölcsey Központban megrendezett gálaesten, melyhez szívből gratulálunk! A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Hajdú-Bihar Megyei Szervezete az idén is megrendezte a Megyei Területi Prima Díj ünnepélyes díjátadó gálaestjét.
A rendezvényen átadták a Vállalkozói díjakat. Vállalkozói díjat kapott Fülöp Zsolt, a Trans-Sped Kft. ügyvezető igazgatója, a Tell Kft. részéről Gál Péter. Az év megyei vállalkozójává választották a Tonerker Kft. részéről Horváth Ildikót és elismerést kapott a Főnix Média Bt. tevékenysége is. Az átadások után kerültek sorra a Prima díjasok. A Tudomány kategóriában az elismerést Csikai Gyula fizikus professzor kapta. Sport kategóriában a Prima díjas Dzsudzsák Balázs lett. Zene kategóriában az elismerést a Lautizia Kóruscsalád érdemelte ki, akik fellépésükkel adventi hangulatot varázsoltak a Kölcsey Központ dísztermébe. A gálaest Szentpéteri Csilla is fellépett, akivel néhány évvel ezelőtt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület tagjai személyesen is találkozhattak egy meghitt beszélgetés alkalmával.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP