Csak 1 est

2019. április 2, Kedd

A CSAK egy nő programsorozat állomásai adták az ötletet egy olyan estsorozat elindításához, amely alapkoncepciója az, hogy olyan témákról, tevékenységekről essen szó, amelyeket a nők, családok este végeznek, vagy szeretnének végezni. Ilyen az ismereteink bővítése, az olvasás, a könyvkultúra, gasztronómia, a szórakoztatás, a pihenés, mozgás, a szabad beszélgetések.
CSAK egy est címmel az ország számos pontján szervezhető rendezvényeket indítottunk el, a rendezvények célja továbbá a kapcsolat és közösségépítés, a társadalmi szintű párbeszédek kibontakoztatása.


A CSAK egy est érdekes, izgalmas, lendületes, nyitott, informatív és szórakoztató rendezvény. Janikovszky Éva: A lemez két oldala című felolvasó est, a Debreceni Nemzetközi Iskola bemutatkozása és további érdekes témákkal indítottuk útjára a programsorozatot, amely Debrecen határát átlépve Berettyóújfaluban, Hajdúnánásra is meghívást kapott. A rendezvény házigazdájaként és a vendégek beszélgető partnereként új területen is kipróbálom magam.


A CSAK egy est rendezvényi megrendelhetőek. Izgalmas témák és érdekes emberek vendégszereplésével.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP