Családi kvízcsata Debrecenben!

2019. április 1, Hétfő

Családok három közösségi játékban tehették próbára ügyességüket és tudásukat a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 2019. március 31-én, 15.00 órától az Ifjúsági Házban rendezett társasjáték délutánján. Gyerek, szülő, nagyszülő is aktív részese volt a Debrecenhez kapcsolódó, debreceni tematikára épülő feladatoknak. Népzenei aláfestéssel, egy mindenkit megmozgató körjátékkal indult a program: különböző debreceni helyszínekhez, intézményekhez kapcsolt anya-apa-fia-lánya családtagoknak kellett megtalálni a "párjukat". Ezt követte egy 25 kérdésből álló kvízsorozat, Boruzs János kvízmester és fia, Marcell közreműködésével, majd egy speciális tematikus debreceni activity zárta a délutánt Boruzs Marcell irányításával. A résztvevők élményajándékokban (strandbérlet, mozijegy, ebéd, vacsora) részesültek.
Holtversenyben 1. helyezést ért el a Bácsi család és a Varga család, 2. helyen végzett a Buzás család, a dobogó 3. fokára pedig a Balogh család "állhatott". Az egyik első helyezett, a Bácsi család képviselője elmondta: "nagyon jól éreztük magunkat, kellemes kikapcsolódás volt számunkra ez a vasárnapi közös családi játék. A kvíz nagyon érdekes volt, inkább a felnőtteket kötötte le, de az activityben a gyerekek is nagy szerephez jutottak. Mi szinte mindennap activityzünk, így sikerült ilyen szép eredeményt elérnünk a 3. fordulóban és az összesítésben. Köszönjük a lehetőséget és az ajándékokat."

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP