Félezer állami gondozott gyermeket röpített a magasba Debrecen óriáskereke

2019. január 27.

„Egyre erőteljesebben érezhető Debrecenben, hogy anehezebb szociális körülmények között élő gyermekek és családok számára a városés a debreceni vállalkozók összefogásával segítséget tudunk nyújtani. A mai napközponti gondolata, hogy a gyermekek kedves élményekkel kötődjenek Debrecenhez,melyben a város igyekszik minden segítséget megadni.”- emelte ki PappLászló, Debrecen város polgármestere.

„Évek óta csatlakozunk a BAGE akcióihoz, hogy sok száz hátrányoshelyzetű gyerek mindennapjait tegyük boldogabbá. Nagyon fontos számunkra azegyszülős családokban, szülők nélkül vagy nehéz anyagi körülmények közöttfelnövő gyerekek társadalmi újraintegrálása, segítése, ezért is vagyunk mindenévben lelkes résztvevői a nemes kezdeményezéseknek, szimbolikusan ugyan, defogjuk a kezüket."- hangsúlyozta Porkoláb Gyöngyi, a Debreceni Kőr DámaEgyesület elnöke a január 27-i eseményen.
Az eseményen részt vett intézmények:

- TGYSZ Nevelőszülős Hálózat
- BAGE Egyesület ügyfelei
- Nyírségi Görög KatolikusGyermekvédelmi Központ
- Debreceni Családsegítő központ
- Debreceni Reménysugár Alapítvány
- Debreceni Anyaotthonok
- EU Roma Egyesület

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP