Férfiak on board

2019. március 27, Szerda

A férfiak felelősségvállalásáról, az önfeláldozás-elköteleződés-hitbéli erőforrásokról, a férfivá válás útvesztőiről is mesélt Bedő Imre, a Férfiak Klubja alapítója a CSAK1est március 25-i rendezvényén a Nagyerdei Víztorony H2O galériájában. A férfienergia és A megbízható férfiak című könyvek szerzője számos érdekes, a mindennapi életből vett tapasztalati élményeken keresztül világított rá a mai korban egyre erősebben mutatkozó hiányosságokra, mindezt kitűnő humorral, önkritikus, szórakoztató hangvétellel.
Sokszor nyúlt vissza a falusi világ férfivá nevelésének elveihez, gyakorlatához, a családi házimunka feltételezett unisex jellegéhez; hangsúlyozva, hogy a családon belüli munkamegosztás fontos kereteket ad, összetartó erő lehet. Mesélt a Férfiak Klubja jövőbeli terveiről is, az egyetemisták körében életre hívható közösségekről, a családi,-női-férfi felelősségvállalásról, lehetséges megoldásokat keresve a korai válások megelőzésére!
Gratulált a Debreceni Kőr Dáma Egyesület 20 aktív évéhez és eredményeihez, hiszen mint mondta ő maga is látja - noha a Férfiak Klubja közösség építés nagyszerű kezdeményezés -, milyen nehézségei adódnak a fenntartható működtetésnek.
A téma aktuális, fontos, érdekes, no és kiaknázhatatlan! Teendő van bőven! Állunk elébe!!!

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP