Köszöntő

2018. április 4, Péntek

A 20 éve fennálló Debreceni Kőr Dáma Egyesület 150 aktív, értelmiségi pályán dolgozó női tagot tömörít. Az elmúlt közel két évtizedben egyesületünk értékközvetítő szerepet vállalt Debrecen kulturális és társadalmi életében: szalonbeszélgetéseket szerveztünk olyan neves vendégekkel, mint Szabó Magda, Bujtor István, Bagdy Emőke vagy Cserhalmi György, az általános iskolás korosztály körében szemléletformáló programot indítottunk (Méltóság Mezeje), emellett karitatív tevékenységet is végzünk.
A kor igényeihez alkalmazkodva az egyesületet és annak programstruktúráját néhány éve átszerveztük; 2016-ban elindítottuk a CS.A.K. egy nő?! programsorozatot, 2017-ben a CS.A.K. egy könyv ajánlót, valamint a CS.A.K. egy blog-ot. A Nem csak álom! Te is lehetsz példakép! középiskolai roadshow , a CS.A.K. egy est?! kerekasztal-beszélgetések 2018-ban indultak el. Büszkék vagyunk arra, hogy a debreceni jelenleg még szűk kreatív iparág egyes szereplőivel 2018 tavaszán létrejött a CS.A.K Design - Cselekvő Alkotó Közösség.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP