Köszöntő

2018. április 4, Péntek

A 19 éve fennálló Debreceni Kőr Dáma Egyesület 150 aktív, értelmiségi pályán dolgozó női tagot tömörít. Az elmúlt közel két évtizedben egyesületünk értékközvetítő szerepet vállalt Debrecen kulturális és társadalmi életében: szalonbeszélgetéseket szerveztünk olyan neves vendégekkel, mint Szabó Magda, Bujtor István, Bagdy Emőke vagy Cserhalmi György, az általános iskolás korosztály körében szemléletformáló programot indítottunk (Méltóság Mezeje), emellett karitatív feladatokat is elláttunk és látunk el ma is (állami gondozottak támogatása).
A kor igényeihez alkalmazkodva a szervezetet folyamatosan megújítjuk: 2016-ban elindítottuk a CS.A.K. egy nő?! programsorozatot, 2017-ben a CS.A.K. egy könyv?! ajánlót, valamint a CS.A.K. egy blog?!-ot. Idén útnak indítjuk a Nem csak álom! Te is lehetsz példakép! középiskolai roadshow-t, a CS.A.K dizájn elnevezésű, dizájnereket tömörítő kezdeményezést, a CS.A.K. egy est?! kerekasztal-beszélgetéseket, valamint a CS.A.K. egy mese?! weboldalt.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP