Lesz folytatás! Generációk társasjátéka - Társas est

2019. február 23, Szombat

Idén februárban a 20 éves Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozott az Egyszülős Központ által szervezett és támogatott KAPCSOLJ KI Programsorozathoz.
2019. február 23-án nagy érdeklődés övezte a debreceni Ifjúsági Házban megrendezésre kerülő társasjáték estet, melyhez a Debreceni Kőr Dáma Egyesület is csatlakozott. Az est keretein belül fiatalok, családtagok játszottak különböző társasjátékokat és arra próbáltak választ találni, hogy valóban minden információ megtalálható-e az interneten, elengedhetjük-e a hagyományos információforrásokat.
A program az Egyszülős Központ együttműködésével valósult meg.
A kezdeményezés folytatódik, hiszen márciusban egy generációs társas estet szervez az egyesület, ahol ötleteket gyűjtenek majd egy kreatív kültéri társasjáték-installáció létrehozásához.
Gratulálunk Generációk Társasjátéka rendezvénysorozatunk nyerteseinek, akik a közösségi élményt nyújtó ajándékcsomagjaikat hétköznap 15 órától vehetik át a debreceni Ifjúsági Ház-ban. Generációk Társasjátéka rendezvénysorozatunkhoz további ötleteket szívesen fogadunk az info@kordama.hu e-mail címen.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP