Lezárult az idei Nemcsak álom! Te is lehetsz példakép! középiskolai roadshow-sorozat

2018. december 1.

8 intézmény, közel 300 pályaválasztás előtt álló, érdeklődő diák, több mint 10 pályaorientációs téma - röviden ezek jellemezték a Debreceni Kőr Dáma Egyesület által indított középiskolai roadshow-sorozatot.


Milyen pályát válasszunk 18 évesen? Hogyan építsünk karriert a család mellett? Milyen a mai férfi-női szerep? Hogyan kommunikáljuk a családon belüli problémákat? Többek között ezekről a kérdésekről nyitott párbeszédet a Debreceni Kőr Dáma Egyesület áprilisban olyan neves szakemberek közreműködésével, mint Dr. Orosz Róbert pszichológus, Faludi Gabi ékszertervező, Dr. Engler Ágnes társadalomkutató szakember, Dr. Czibere Ibolya szociológus adjunktus, Lakner-Varga Edina pszichológus és Porkoláb Gyöngyi marketing-közgazdász, kulturális manager, aki egyben a program megálmodója és főszervezője.


November folyamán újra a Medgyessy Ferenc Gimnázium és Művészeti Szakgimnáziumba, majd a Gulyás Pál Kollégiumba látogatott el a roadshow, december 1-jén pedig a Fazekas Mihály Gimnáziumban zárta idei "turnéját". Jövőre megújult formában és tartalommal lepi majd meg a pályaválasztás előtt álló diákokat az egyesület.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP