Már mentorprogrammal is vár mindenkit a CS.A.K. Dizájn!

2018. június 10. (11:00)

A tavasszal indult progresszív kezdeményezés első vására is óriási sikert aratott és egyre több a csatlakozni szándékozó debreceni márka is. Emellett - a program keretein belül - az országban egyedülálló mentorprogram is indult, így segítve a kreatív szakemberek gyors fejlődését.


Ahogy terjed a vásár híre, úgy érkeznek újabb és újabb pályázók, akik ezen a platformon is be szeretnének mutatkozni saját márkájukkal. Sőt olyan is akad, aki a CS.A.K dizájn hatására kezdte el termékeit újra bemutatni és továbbfejleszteni.
A II. CS.A.K dizájn vásáron a Déri múzeumban, interaktív falon diavetítés során bepillantást nyerhettek a látogatók a műhelyekben zajló munkába, az alkotási folyamatokba is. A kísérő workshopokon pedig a virágoké volt a főszerep.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP