Méltósággal a családban

2019. március 31, Vasárnap

Női méltóság és egészségügy, továbbá társadalmi kapcsolatok szerepe és megerősítése témájú szekcióbeszélgetéseken vett részt a Debreceni Kőr Dáma Egyesület képviseletében Porkoláb Gyöngyi elnök, a XIII. Családok Világkongresszusán, Veronában március 29-31. között.
A nagy érdeklődés övezte rendezvényen a családok megerősítése, Európa szerepe, demográfiai nehézségei témák megvitatása mellett számos előadó hangsúlyozta a gyermekek védelmét, az élet védelmét. A szülők szerepének “értelmezése” majd minden előadás központi kérdése volt.
Az egyesület elnöke, a Méltóság Mezeje társadalmi szemléletformaló program családokra gyakorolt transzferhatása, az emberi élet tisztelete, az emberi méltóságért folytatott küzdelem kapcsán nemzetközi kapcsolatokat épített az egyesült-államokbeli, kanadai és ausztráliai szervezetekkel.
Porkoláb Gyöngyi szorgalmazza, hogy közös párbeszéd induljon “Méltósággal együtt a családokban" témában.

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP