PromoBox az első pillanattól...

2019. február 19, Kedd

A PromoBox 2010 óta folytat informáló, segítő tevékenységet a magyar családok körében. Legnépszerűbb kezdeményezésük az a meglepetésekben gazdag BabaCsomag, amelyet Magyarország valamennyi kórházának szülészeti osztályán átvehetnek az Édesanyák gyermekük születése alkalmából. A doboz természetesen Debrecenben is jár minden Édesanyának! Keressétek az osztályon dolgozó nővéreknél!
“Régi kedves partnerünk, a Vamosi Milano Bútorház jóvoltából, több mint másfél millió forint értékben adtunk át kiváló minőségű memóriahabos Dr Balm matracokat a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Gyermekágyas Osztályának a CSAK egy nő program alapítójával, Porkoláb Gyöngyivel. Köszönjük a Klinikának az évek óta tartó együttműködést, hogy nap mint nap megajándékozzák az Édesanyákat PromoBox BabaCsomagjainkkal!”- nyilatkozta Fejérdy Zsófia, a PromoBoxtulajdonosa.
#PromoBox #VamosiMilano #KőrDáma #BabaCsomag

Partner oldalainkCS.A.K. egy blog


Debreceni Kőr Dáma Egyesület

Fontos, hogy számunkra értékes és hasznos témákkal foglalkozzunk, de szükségesnek találjuk azt is, hogy együttérzéssel forduljunk fontos társadalmi kérdések, közösségek felé. Büszkék vagyunk arra, hogy ezt Debrecenben tehetjük, és hogy a megalakuláskor megfogalmazott céljaink folyamatosan új értelmezést nyerhetnek.

TOP